Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

EU:pop - 7 spelare

Startat av David Sunnergren, 26 augusti 2023 kl. 19:13:48

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 Gäst tittar på detta ämne.

David Sunnergren

Någon som spelat (fysiskt) på sju spelare.

Vad har ni lagt till för att det ska funka.

Vi funderar på att sätta upp ett sjuspelarparti

Delirium

Har visst missat detta. Förutom en extra spelaruppsättning med bräde och komponenter (gärna samma färg som någon i motsatt ände av brädet) behövs ju så klart events för motsvarande PR. Pengar och lån/skade-tokens tar slut ganska snabbt så lite extra sådana. Vi fann även att det blev svårt med actionkort efter ett tag så vi lade till 5-6 stycken i varje lek. Exakt vilka man ska lägga till kan ju diskuteras så klart.
Dungeons and Dragons och Kingmaker

David Sunnergren

Citat från: Delirium skrivet 24 oktober 2023 kl. 08:52:06Har visst missat detta. Förutom en extra spelaruppsättning med bräde och komponenter (gärna samma färg som någon i motsatt ände av brädet) behövs ju så klart events för motsvarande PR. Pengar och lån/skade-tokens tar slut ganska snabbt så lite extra sådana. Vi fann även att det blev svårt med actionkort efter ett tag så vi lade till 5-6 stycken i varje lek. Exakt vilka man ska lägga till kan ju diskuteras så klart.

Just lån/skade-tokens och religionstokens känns som de har snålat på i spelet. Det finns ingen (mer än ekonomisk) anledning att begränsa de tokens. Även DNPR-tokens är snålt i spelet.

BjornH

Jag tycker det är lite snålt med träkuber också.  :)

David Sunnergren

Citat från: BjornH skrivet 24 oktober 2023 kl. 10:33:21Jag tycker det är lite snålt med träkuber också.  :)

Det är ju en av de roliga sakerna i spelet...

Delirium

I början av speltestningen så skulle de 30 kuberna per PR räcka till all bokföring, alltså inklusive hålla reda på idéer och milestones.
Dungeons and Dragons och Kingmaker

David Sunnergren

Citat från: Delirium skrivet 24 oktober 2023 kl. 16:15:25I början av speltestningen så skulle de 30 kuberna per PR räcka till all bokföring, alltså inklusive hålla reda på idéer och milestones.

Intressant idé att ju mer man lär sig desto mindre möjligheter har man att utöva makt på sina grannländer med annat än våld...