Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Meddelanden - Elias Nordling

#1
Är det fortfarande mandatory attacks in zoc med soak-off-attacks och avancera efter strid så att motståndaren måste anfalla tillbala som på den gamla onda tiden i Jaws of Victory?
#2
Ja det låter ju som ett eventuellt felbeslut från tyskens sida, även om det skulle funnits fördelar som spelet inte simulerar måste det ju varit katastrof om flygfältet bombades. Däremot visste nog inte tyskarna att motståndet var svagt där.
#3
CiteraJag har suttit med kartor över den historiska situationen och jämfört med mitt part. De tyska framstötarna är inte avsevärt mycket bättre i mitt parti än historiskt, den stora skillnaden ligger istället i att den inringade fickan i mitt spel är mycket större än den historiska. Jag inser att jag skulle pressat fickan hårdare direkt från från början.

Jag har för mig att tyskarna drog ihop sig tidigt i fickan för attunderlätta logistik och utbrytning men jag kan minnas fel.
#4
Andra världskriget / SV: Replay av MMPs Shifting Sands
20 november 2023 kl. 12:47:45
Att inte retirera med irakierna verkade dumt. Om du bara har en enhet kan du ju inte följa efter. Nu kunde du rensa irakierna med en ensam enhet.
#5
Andra världskriget / SV: Replay av MMPs Shifting Sands
20 november 2023 kl. 08:21:20
Jag gillar det också skarpt.
#6
Boxen / SV: The Diamond Age is Coming
11 november 2023 kl. 07:31:40
Låter iofs som Xi Jinpings Kina.
#7
Är spelets sista omgång bara när kriget slutade historiskt eller kopplat till någon logistisk begränsning?
#8
Vet inte hur det är med just Hube's Pocket, men jag vet åtminstone två andra spel på slaget där det inte blir nån ficka om inte ryssen har tur omgång 1.
#9
Det där gäller mer än ett spel på kampanjen.
#10
Shopping / SV: Senaste köp
1 november 2023 kl. 18:39:00
Downfall från GMT.
#11
Shopping / SV: Senaste köp
21 oktober 2023 kl. 07:59:49
Jag beställde direkt ja.
#12
Andra världskriget / SV: Dark Valley (GMT) solitär
12 oktober 2023 kl. 14:01:10
Det senare.
#13
Nyheter & feedback / SV: 1 person gillar detta.
11 oktober 2023 kl. 06:19:39
Jag har också undrat hur gillandet går till.
#14
Shopping / SV: Senaste köp
10 oktober 2023 kl. 19:24:17
Goose Green från MMP. Dags att återuppta TCS-systemet!
#15
Ja det där med att bestämma vad som ska spelas är nästan det svåraste. Risken med spelkonvent generellt är att folk åker iväg med sina spelkompisar som man planerat i förväg vad man ska spela med, och en nykomling har svårt att komma med i något. Jag tycker förfarandet vi har här med diskussion och spelschema är den bästa lösningen jag varit med om för liknande event, men i slutänden hänger det ju på oss att vi diskuterar och plockar upp varandras idéer. Vi har nog alla varit med om känslan när man säger "Hej, nån som vill spela X?" och möts av kompakt tystnad.