Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Meddelanden - Elias Nordling

#1
CiteraEtt mycket annorlunda grepp får jag säga, känns kanske som ett sätt att variera kampanjstarten snarare än som eget spel. Intressant att läsa om i alla händelser!

Jag tror urspelet är Bodyguard/Overlord från 1994, där john Prados gjorde ett spel om förberedelserna för landstigningen i Normandie, eller rättare sagt en landstigning i Frankrike, förhoppningsvis där tysken inte räknar med att den ska komma.
#2
Tvära kast! Och kanske felpostning :-)
#3
Jag måste tyvärr lämna återbud denna gång av inte särskilt dramatiska hälsoskäl. Trist att missa att se er alla och ledsen om jag ställer till det i planeringen för de jag bokat spel med!
#4
Digitala Krigsspel / SV: vassal
5 februari 2024 kl. 15:57:23
Okej, jag provade själv nu. Det är ett udda förfarande med en zip-fil som är uppdelad i två som man ska sätta ihop till en genom att extrahera. Av allt att döma är det något som är trasigt, för när man ska extrahera den färdiga filen får man ett "oväntat fel". Jag tycker det är bra med oväntade fel för om det varit ett väntat fel hade ju de varit dumma i huvet som inte redan åtgärdat det.
#6
Ett stort Valley of Tears planeras, vi önskar spelare till John Company, jag är sugen på TCS och Downfall, bland annat.
#7
Det har dragits igång en diskussion på Discord om det.
#8
Svar ja.
#9
Vad är datumet i spelet nu?
#10
När jag spelade provade jag också att försöka demolera Benghazi innan jag backade därifrån och det var ingen bra idé. Man ska nog springa så fort man kan.
#11
Jag är ju ute efter att prova på serien lite igen så billigt som möjligt, inte köpa på mig spel som jag en gång ägt och sålt billigare :-)

Min lista för ev byte:
http://www.krigsspel.se/forum/index.php/topic,5093.0.html
#12
Det är lugnt!
#13
Jag är beredd att ge GCACW en ny chans för 300 kr. Köper Grant Takes Command.
#14
CiteraKul att man inte använt det historiska tyska högvattenmärket 1941 som begränsning österut, utan tillåter en ohistorisk tysk framgång.

Man kan nog misstänka att de planerar en 1942-expansion.
#15
Andra världskriget / SV: Replay av 3Ws Bloody Keren
21 december 2023 kl. 14:13:48
Låter som typiskt Vance von Borries.