Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Meddelanden - victorglimskog

#1
Hejsan! Är The Greatest Day (MMP) fortfarande till salu?
#2
Nyheter & feedback / SV: Presentera dig!
14 januari 2021 kl. 11:32:58
Hej!

Victor heter jag och bor i Höllviken söder om Malmö. Jag har spelat brädspel sedan 2008 och varit intresserad av militärhistoria sedan jag var 8 år när jag målade mina första 1:72 figurer från Revell (Confederate infantry). Jag var helt tagen av alla uniformer och började ta reda på så mycket jag kunde i den åldern, vilket mestadels bestod av att fråga min pappa, tills jag fick tillgång till internet haha.

Brädspelsintresset har väl gått lite fram och tillbaka men har hållit sig starkt de senaste 5-6 åren och verkar fortsätta så. Det jag spelar oftast är lite matigare Eurogames, Cube Rails och även 18xx om jag får chansen. Splotter är min favorit-utgivare. Men så har vi då krigsspelen som är svårare att få till bords med den bekantskapskretsen jag har nu, så det blir mycket solospelande där. Nyligen har jag spelat D-Day at Omaha Beach och Agricola: Master of Britain och just nu håller jag på att lära mig Paths of Glory på egen hand, antingen för att spela det tvåhandad eller för att försöka få till ett parti på VASSAL kanske.

Jag har i alla fall tänkt försöka spela lite mer krigsspel med riktiga motståndare detta året och därför tänkte jag att det är ett bra första steg att skapa ett konto på det här forumet :)

Tack för insläppet på forumet och god fortsättning på året åt er alla!

Mvh
Victor