Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Agragor

Sidor: [1]
1
Events / SV: Sjöslag i Stockholm
« skrivet: 6 januari 2020 kl. 18:12:25 »
1mx2m? Det borde väl ändå fungera för första världskriget (eller strax innan) om man kör 1/2400 eller mindre? Pappblipparna från FG&DN är väl c:a 1/6000... Det borde väl någorlunda fungera med tvåkvadrat meter? Beroende på scenario då förstås...

2
Events / SV: Sjöslag i Stockholm
« skrivet: 6 januari 2020 kl. 18:01:24 »
Hoppsan!

Jag som trodde jag skulle få ett meddelande om någon svarade i tråden... Plus en massa annat trams (kallas livet) kom emellan. Jag är dock fortfarande sugen på att köra!
Om intresset finns ännu får ni mer än gärna hojta till!

Beklagar den absurt långa pausen/svarstiden!

3
Events / SV: Sjöslag i Stockholm
« skrivet: 26 september 2019 kl. 18:40:25 »
Undrar om Alphaspels lokaler är det bästa alternativet för var man skulle kunna spela? Det behövs lite utrymme och det är något som jag, för tillfället, har ont om.
Jag håller till annars i västerort och tyvärr känner jag inte till några lokaler här i krokarna. Har du några lämpliga förslag? Eller så kör vi diskussionen via PM ifall det skulle passa sig bättre.

4
Events / SV: Sjöslag i Stockholm
« skrivet: 26 september 2019 kl. 11:56:32 »
Vad kul att någon är intresserad!

Har du erfarenhet av FGDN eller är du nybörjare på reglerna som jag?

5
Events / Sjöslag i Stockholm
« skrivet: 15 september 2019 kl. 22:52:03 »
Hej,

Jag undrar ifall det finns folk i Stockholmstrakten som är intresserade av sjöslagsspel modell första världskriget? Jag är förvisso intresserad av andra världskriget också, men historiemässigt föredrar jag första världskriget eller tiden strax innan. Då håller sig flygplan, u-båtar och annat löst folk, lite mer passiva.

Jag har två olika regelsystem att välja mellan "Fear god and dread nought" samt, den i jämförelse enklare, "Naval Thunder: Clash of dreadnoughts". Modeller är det ont om, men "counters" från "Fear god and dread nought" finns att tillgå.

Det bör tilläggas att jag har inte spelat något av systemen tidigare, utan snarare vill komma igång att spela och letar därför efter andra intresserade.

Om det är någon som har "General Quarters 3", "Seekrieg 5" eller något annat liknande så är det självklart av intresse.

Mvh,
Mikko

Sidor: [1]