Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - silversixx

#1
Har dessvärre noll plats kvar hemma, så ett par pärlor får stryka på foten för hemfriden och sinnesfridens skull.

Så följande söker en ny ägare.

ASL Starter Kit 2
Punchat, spelat, klippt. NYTT PRIS!
200:- ex frakt (65:- med Schenker)

Scratch one Flat Top
100:- ex frakt

Finns att plocka upp i göteborg.
#2
Allt i fint skick så klart.

SCS GUADARALAJA (MMP) och LIBERTY ROADS (Hexasim): 300:-!

Bra kap om man är sugen på två helt ospelade spel!


Kan skickas eller hämtas i gbg
#3
Då var det dags igen mitt herrskap! Konventet som ger 90% av forumets besökare en huvudbry och frågetecken hurvida detta har med spelhobbyn att göra eller inte. De resterande 10% tjoar och tjimmar, så det är för dessa jag slänger upp en blängare om årets figurspelskonvent även här.

Det är med sann glädje som vi ger er Gubbspel Galore IV - Sveriges enda dedikerade figurspelskonvent (Och Nordens största!).



Det blir en helt vansinnigt fullspäckad helg med fantastiska dioraman, galna scenarion, nagelbitande turneringar och ögonbedövande vacker terräng. Vi hoppas även kunna erbjuda en unik konventfigur, målartävling, Bring-and Buy och lite mer smått och gott.
Årets tema är "Marint". Vad det nu innebär är upp till varje medarrangör, och vi ser fram emot de tolkningar som kommer dyka upp!
https://galoregbg.wordpress.com/

För att kittla era historiska smaklökar lite extra så kommer ett gäng herrar köra både Matthew Hill (Bull Run) och lite 30-årskrig med en jävla massa hästar och infanteri.

Ta en titt på vår facebookgrupp för att ta del av nya arrangemang som poppar upp med jämna mellanrum
https://www.facebook.com/pages/Gubbspel ... 8167078995

Varmt välkomna!
#4
Det är sällan man hittar en kombination av två saker som Elias har visat sitt stora missnöje till; Figurspel och Turning Point Stalingrad (jag är dock osäker på den sistnämnda).
När jag har tid, och verkligen mycket av den varan, så blir det nog ett Normandy...






Edit: Men gud! Jag trodde det fanns en image-cap per automatik med den här motorn. Jag ber om ursäkt. Ni får dock möjligheten att zoom-studera tre manliga skrev om ni har en sådan fallenhet.
#5
Vi vill återigen välkomna folk till Gubbspel Galore, den tredje upplagan.
Fredagen den 24:e Augusti slår vi upp portarna till Hvitfeldska och det som för många är årets höjdpunkt inom figurspel. Vi kommer ha butiker, fantastiska dioraman, snygga figurer och en otrolig mängd figurspel. Allt från små 2-mannaspel till en 32-manna turnering i Warmachine står på schemat.
Och vi vill även uppmana folk att ta med sig det där hjärteprojektet som står i källaren och samlar damm. Kanske kan inspirationen flöda nu under sommaren och just du stå som vinnare i klassen "Årets Diorama"? Och skulle nu inspirationen tryta, så kan det vara ett bra tillfälle att se på lite bilder från förra årets arrangemang.
Vi vill ha arrangörer, deltagare, besökare och fluktare. Alla är välkomna och vi kan garantera att det blir en helg som du minns bra länge.
http://galoregbg.wordpress.com
Mvh
Galore
#6
Tyvärr stänger Goblin Games i Göteborg portarna för gott den 11:e Februari.

Från Henrik

Butiken upphör!

Jag skrev precis på ett papper som innebär att butiken måste lämna sin lokal vid februari månads utgång. Eftersom det tar ett par veckor att städa ut allt bös som finns i lokalen innebär det att vi kommer att stänga lördagen den 11:e februari. Så de som vill shoppa hos oss får passa på att göra det innan dess!

Från och med idag har vår rea ökats på ytterligare, bl.a. har vi 10% rabatt på våra redan låga GW-priser och 25% rabatt på det mesta till Call of Cthulhu, Warhammer Fantasy Roleplay, Eon och en hel del andra rollspel. Så passa på att fynda innan det är försent!

Jag har haft sex roliga år med butiken och det känns givetvis lite ångestfullt att det hela skall få ett slut. Det var dock det enda privatekonomiskt ansvarsfulla beslutet jag kunde ta i det här läget.

//Henrik, Goblin Games


Så åk dit om ni vill fynda, eller bara se till att Henrik inte sitter med ett lager upp till öronen.
#7
Jag hoppar på sommarens försäljningstrend. Insåg att spel är till för att spelas och inte samla damm.
Vilket dessa två, dessvärre, har gjort under en lång tid.
Detta är inte spel för vem som helst, men det är jävligt bra sådana!

All is Lost save Honour 400:-
Lobositz: First battle of the Seven year war 400:-
OCS: Tunisia 400:-

Grejerna finns i Göteborg. Kan försöka få grejerna till FF.
#8
Events / Gubbspel Galore II 2-4 September 2011
28 maj 2011 kl. 15:31:30


Gubbspel Galore II
Plats: Redbergsskolan, Göteborg
Datum: 2:a-4:e September, 2011
Kostnad: 150:- för hela helgen

En gång i tiden, för länge länge sedan så var ordet "diorama" synonymt med enormt välarbetade spelbord som lockade massorna på konventen.
Numer är det ett par ihoptryckta arrangemang i en bortglömd skolsal på konventet. Gubbspel Galore ändrar på detta. Ut med 40k och Fantasy som folk kan spela jämt, och fram med alla de där hjärteprojekten som spelas en gång om året under en midnattsfylla. Det är helt enkelt dags att bara spela gubbspel.

Kom för att spela Hjärnor!, Nosferatu, Vikings vs Owlbears, Fallout, Guld och Bly, Chicken Race up the Arumbaya, Song of Blades and Heroes, Warlords och otroligt många fler gubbspel.

Det kommer finnas butik på plats. Kiosk, limited edition-figurer, målartävlingar och självklart, en överdriven mängd med dioraman och spel.

Besök hemsidan för mer info och anmälan.



Fallout: Life in the vault is about to change



Nosferatu

Varmt välkommna önskar arrangörerna för Gubbspel Galore II!

http://galoregbg.wordpress.com
#9
Events / Krigsspel Galore !V
22 oktober 2010 kl. 06:25:01
Jajamen, dags för en ny upplaga av Galore i Februari. Lite tidig annonsering för en del, en väldigt sen annonsering för andra.
Efter förra årets fadäs med snöstorm, felaktigt datum och lågt deltagarantal så har jag beslutat att dra tillbaka konventet en vecka igen. Så återigen är det 19-21:a Februari som gäller, i samma härliga lokaler i Redbergsskolan. Inga krockar, inga barn och förhoppningsvis, inget snöoväder som tvingar mig att traska 1.5 mil genom en meter snö...

Spel, hemsida och mycket mer kommer annonseras snart. Anmälningsavgiften är sänkt tilll 100:- Jag har förhoppningen att man både kan betala lokal, kaffe samt tilltugg för de pengarna.
Så plita in datumet i kalendern och spana in den här tråden till och från för uppdateringar.
#10
Shopping / Säljes: En mängd med spel
22 juli 2010 kl. 13:23:12
Har följande spel till salu.
Whistling Death, CoA,400:-
The Russo-Japanese War; Dawn of the Rising Sun, CoA, 350:-
Band of Heroes + Swift and Bold (1st Edition tror jag), LnL, 350:-
Warriors of God, MMP,200:-
The Civil War, VG, 100:-
Är nån sugen på alla spelen så är jag villig att släppa allt för 1200:-.

Finns i Göteborg, kan skicka med post, men det är svindyrt så jag kan förhoppningsvis fixa  en kurir till Friendly Fire.
Hör av er om det är intressant!
#11
Shopping / GMT Rea
17 juni 2010 kl. 18:15:48
Ni har säkert inte missat det. Men för att blidka tullmongonen under sommaren så har GMT satt igång en sommarrea. Vissa fynd, vissa lär inte ens gå för rea-priset.
http://www.gmtgames.com/s-8-specials.aspx
#12
Boxen / Fantasi eller Verklighet
22 maj 2010 kl. 01:53:54
En grej slog mig när jag läste igenom lite trådar på CSW.
Det var hela biten med fantasi och verklighet.
De herrar som jag oftast spelar med brukar för det mesta spelat spelet för situations skull, och kanske inte hänger upp sig så där jättemycket om en enhet är fel eller om hexarna mellan Rostov och Moskva är felräknade med nån kilometer. Utan brukar premiera spelglädjen tills partiet självdör efter 1d10+1 spelrundor.
Men, nu har jag läst en hel del om folk som tycker att det historiska är så viktigt som det bara går och att det inte går att spela ett spel med för många "options" och chanser till ohistoriska utfall.
Det sistnämnda känns för mig helt främmande. Vem vill spela ett spel när man redan vet vad som händer och vem som får stryk?
Uppenbarligen så var det rätt många som tyckte som det sistnämnda och även om säkert 10% har efternamnssyndrom som ger dem den åsikten så fanns det fler än vad jag trodde.

Så vad tycker folk här på forumet? Vad ska egentligen premieras i ett spel? Total historik med raka linjer som är autostyrda, eller stor flexibilitet med allt.
Jag har medvetet lagt alternativen så långt från varandra som möjligt för att se var skon egentligen klämmer. There is not such a thing as lagom!
#13
Andra världskriget / VCS Salerno
10 maj 2010 kl. 17:18:14
Nån som har nån koll på vad Variable Combat System är för nåt?
En hybrid mellan alla xCS-spelen?
Försökte läsa mig till det på Consim World. Men det är mer fanboy-spam där än info.
#14
Shopping / Överraska mig (Spelbyten)
4 mars 2010 kl. 09:45:22
Efter två bytesavtal med Elias så slog det mig att man kanske skulle ha en tråd där man helt enkelt listar spel som man vill byta bort mot nåt nytt. Man kan ha några krav, eller inte några alls.
Varför sitta med en massa ospelade spel i hyllan?

Nedanstående spel kan jag tänka mig att byta bort:
The Russo-Japanese War
Whistling Death - Tingat
August Fury - Tingat
#15
Shopping / Triumph of Chaos Köpes
1 mars 2010 kl. 00:50:55
Det kliar i fingrarna varje gång jag ser spelet (det är trotsallt TKG-vackert).
Nån som sitter på ett exemplar som de vill avyttra?
Jag kan erbjuda spel eller byte.
#16
Nån som äger/har spelat spelet?
Det verkar ju faktiskt lite häftigt...
#17
Events / Höst-Galore
19 januari 2010 kl. 15:47:12
Eftersom en del av the usual suspects inte kunde deltaga nu i Februari så slänger jag upp en liten förfrågan om vilka datum som passar för ett höst-galore.
Ting, Scipio och Bernadotte har förtur med datumen den här gången :)

Skriv gärna erat val här i tråden med så man får något hum om hur många (vi måste minst vara 10).
#19
Shopping / Senaste köp
9 september 2009 kl. 00:00:37
Vi borde ha en skryttråd där vi skryter om våra senaste köp. Får hoppas att tråden håller sig halvlevande och att folk faktiskt blir lite nyfikna och inspirerade.
Som trådskapare så får jag väl börja med mitt senaste köp (och mitt nästan-köp och nästan-köp två):

Senast köpta:
Dawn of the Rising Sun. Råkade köpa Russian Battleship Vs Japanese Battleship: Yellow Sea 1904-05 (Osprey) av misstag. Rysk-Japanska kriget var ju hur häftigt som helst, så när jag såg att en kille som jag redan köpte andra grejer av hade spelet för 15 pund så slog jag till.

Nästan-köp:
Whistling Death. Letade efter ett annat spel, såg det här, blev sugen, Sebastian hade ett exemplar till salu.

Wacht Am Rhein II. Var skeptisk för att det var DG. Jonas visade en häftig bild, jag såg den fantastiska kartan, testade med Jan-Kristian på Galore, blev helt såld, Bernadotte (och en italienare) har ett ex till salu.

Nu får jag hålla på hobbybudgeten tills Oktober :(
#20
Shopping / Whistling Death
6 september 2009 kl. 00:21:35
Nån som äger ett exemplar och vill sälja av?
Alternativt byta bort?
110 uppdrag (plus 40 nya lite överallt på internet) ger ju en viss omspelbarhet :)