Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - BigPapaBear

Sidor: [1] 2 3 ... 25
1
Shopping / [säljes] Diverse spel
« skrivet: 30 juli 2013 kl. 15:45:55 »
Kika på länken. Går bra att PM:a här eller svara via Geekmejl.

http://boardgamegeek.com/thread/1014003 ... pel-saljes

2
Nyheter & feedback / Hjälp! Andreas är utelåst
« skrivet: 4 juli 2013 kl. 11:14:17 »
Andreas Lundins konto spärrades när han försökte byta mejladress. Nu kommer han inte in och får inte kontakt med supporten.

4
Science-Fiction & Fantasy / High Frontier (Sierra Madre Games)
« skrivet: 4 oktober 2012 kl. 09:06:44 »


Krig är långt ifrån huvudtemat i spelet, men det finns med som element - således kan vi prata om spelet här.  :)

Jag har ett osunt hat-kärleksförhållande till spelet. Det är tungrott och oförlåtande, men samtidigt fruktansvärt underhållande. Dessutom har det en attans snygg spelplan och små raketer som spelpjäser.

6
Krigsspel / Problem med registrering?
« skrivet: 11 september 2012 kl. 14:54:14 »
Pratade med en kille på BGG. Han ansökte om medlemskap på Krigsspel.se för tre veckor sedan, men ingen admin har godkänt honom. Holmgren, Tobias - allt väl?

7
Andra världskriget / WIF Blitz (ADG)
« skrivet: 8 september 2012 kl. 22:57:33 »

9
Events / Friendly Fire 2012 AAR med bilder
« skrivet: 3 september 2012 kl. 00:22:08 »
Ännu ett fantastiskt konvent är till ändä. Tiden går på tok för fort.

Jag vill börja med att tacka konventsgeneral Rydfalk och han stab för ett kanonbra jobb. Jättegod mat, bra kiosk och förträfflig service på alla sätt och vis!

Maten förtjänar förresten ett extra omnämnande. Rydfalkarns chili, Johans fläskfilé... Synnerligen utsökta rätter!

Konventet var som alla känner till lite mindre i år, då ASL-folket inte dök upp. Jag fick till och med eget sovrum! Men trots manfallet så var stämningen på topp. Det krigades på marken, i luften och i rymden och alla verkade ha hur roligt som helst.

Det här är Friendly Fire från mitt perspektiv. I kronologisk ordning:

Nyanlända till konventet. Svante spelledde mig och Matti i solitärspelet Barbarossa Campaign. Gav mersmak måste jag tillstå.Tidigt på plats var även Virgin Queen-folket. Det hojtades högt om att gifta bort prinsessor och investera i konst.Utöver att serva konventsbesökarna såg Rydfalkarn till att låta nästa generation krigsspelare få skjuta av sig lite. Här i SCS: BastogneMatti, Svante och Elias låter italienare och österrikare gå i clinch i första världskriget i spelet Strafexpedition.Min egen huvudsyssla under fredagen och halva lördagen: Pursuit of Glory tillsammans med Jocke. Klart underhållande spel som dryper av härlig krom.Småspelen har givetvis sin plats på konventet. Svante försöker finta bort Mordors horder i Reiner Knizias eminenta Lord of the Rings: Confrontation deluxe.Krig på väldigt liten skala i Band of Brothers: Screaming Eagles.Konventets mest spelade spel? Stronghold. Vet inte hur många partier Matti lyckades skrapa ihop.Men vad är nu detta? Ett eurogame i händerna på riktigt tunga krigsspelsgrabbar? Vart är världen på väg? Kingdom BuilderRydfalk junior, en av de förträffliga konventsarrangörerna, ger sig i kast med ett spel som jag tror hette Netrunner.Lite utsiktGrabbarna handlar med papperspengar i Age of Rennaisance.Roger och Elias åker skidor i Red Winter. I bakgrunden funderar Jocke på nästa drag i Pursuit of Glory.Snabbt gästspel av ASL-hövding Rönnblom. Gissar att Firendly Fire-abstinensen blev för stor. :)Ännu en utsiktsbild.Krig med färgglada klossar och små leksaksrymdskepp i Eclipse.Mer rymdkrig. Rex: Final days of an empire.Roger och Elias byter skidor mot korståg i Kingdom of Heaven.Jag och Jocke provade No Retreat och vet inte riktigt vad vi ska tycka. Båda är skeptiska, men vill nog prova det igen.Elias lät mig jaga brittiska bombplan i Nightfighter. Ett spel som inte riktigt föll mig i smaken.Nytappning av gamla Samurai Swords.Krig i modern tid. Jag och Svante låter våra koalitionstrupper jaga talibaner i Afghanistan. Operation Anaconda. Charmigt spel som jag skulle rekommendera till nybörjare. Kanske inte fullt lika roligt att spela taliban dock.

10
Krigsspel / Krigsspelstidningar
« skrivet: 29 augusti 2012 kl. 13:28:21 »
Jag är Fantomenskadad från ungdomen. Det är något freudianskmysigt med att upptäcka en tidning innanför dörren när man kommer hem. Dock har jag aldrig prenumererat på en krigsspelstidning. Kanske borde prova.

Finns det någon som är vettig? Gärna med ett spel i tidningen.

11
Andra världskriget / Hur man vet när kossan har mjölkats färdig...
« skrivet: 29 augusti 2012 kl. 09:30:29 »
DVGs Leader-serie verkar var deras kassako. Men nu känns det som att de börjar improvisera lite väl. Hornet Leader, Corsair Leader, IAF Leader, Thunderbolt/Apache Leader och Phantom Leader får nu sällskap av

Hornet Leader: Cthulhu expansion

12
Krigsspel / C4 cutter
« skrivet: 29 augusti 2012 kl. 09:24:05 »
http://daveking-c4.com/the_c4_corner_cutter

Någon som lekt med en sånhäringa?


13
Historiska spel / Men vilket är då det bästa Musket & Pike-spelet?
« skrivet: 28 augusti 2012 kl. 11:00:19 »
Nå?

Jag har bara spelat Sweden Fights On. Tyvärr sålde jag det. Vet inte varför såhär i efterhand. Överväger att ge mig in i serien igen.

Sidor: [1] 2 3 ... 25