Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Connan

Sidor: [1]
1
Events / SV: Blippspel Galore 2018
« skrivet: 12 januari 2018 kl. 13:03:08 »
Jag tänkte som nygammal spelare smyga in på detta evenemang och se vad som händer. Kommer upp på lördagen och så får jag se hur länge jag kan stanna, beror lite på tåg mm.
Jag kommer att ta med två spel i alla fall. Nam `65 från Lock n Load och Frederick the Great. Kanske att Stonewall´s Sword får åka med också om det finns någon som kan gå igenom lite grunder i det systemet...

/Conny Edman

2
Nyheter & feedback / SV: Presentera dig!
« skrivet: 7 december 2017 kl. 13:13:36 »
Hej

Jag heter Conny och är brädspelare... (alla i kör nu, Hej Conny)
44 år och bor i Falkenberg. Har som många andra rötter i rollspel och brädspel ala 80-tal. Kört mycket datorspel och då mest strategi. Jag och en annan medlem här på forumet, hej Frocken, började köra en del taktiska spel som IDF och Trial of Strenght i vår ungdom men hade liksom ingen styrfart i det. Sen lockades man bort av figurspel och andra former av brädspel. Men för bara någon vecka sedan så hade jag och Frocken en träff över en helg och en tredje kompis var med och då körde vi Frederick the Great av 3WW och jäklar vad jag gick igång på det. så extremt roligt att planera och genomföra sina drag. Så nu är man tillbaks vid dessa sk "blipp" spel igen. I skrivande stund håller jag på att sätta mig in i Jena från CoA och har Stonewalls Sword som ligger och väntar på mig i hyllan. Har även köpt på mig några nya titlar att titta närmare på. Har en stark fäbless åt amerikanska inbördeskriget... Mitt namn här på forumet är Connan.

Sidor: [1]