Författare Ämne: Regler för offtopic  (läst 6452 gånger)

tobias

  • Administratör
  • Fänrik
  • *
  • Antal inlägg: 748
    • Visa profil
    • http://www.krigsspel.se
Regler för offtopic
« skrivet: 20 juni 2005 kl. 14:46:37 »
På offtopic får man prata om vad som helst, så länge det inte bryter mot forumets regler. Om man inte kommer ihåg dessa så kommer här en liten påminnelse:

Citera
Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på de här forumet uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förrutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot det här kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din Internet Leverantör blir kontaktad). Ip adressen av alla meddelanden sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid hackningsförsök som kan leda till att data stjäls.
« Senast ändrad: 1 januari 1970 kl. 01:00:00 av tobias »
/Tobias
Ung man i nattens tjänst