Författare Ämne: vPopulus, massiv multiplayer värld!  (läst 221 gånger)

CHvonElling

  • Menig
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
vPopulus, massiv multiplayer värld!
« skrivet: 10 juli 2019 kl. 14:50:33 »
vPopulus är ett socialt, strategiskt, massivt multiplayer-webbläsarspel. Det är en realtidsmodell av världen där spelare kan göra en politisk, affärsmässig, militär och journalistisk karriär. Spelare eller så kallade citzens kan hantera företag och sälja produkter på marknaden, delta i politiska partier och kandidera till kongressen eller som president över sitt land. Du kan gå med i armén och slåss i krig med eller mot andra länder, eller du kan vara journalist och publicera tidningsartiklar. vPopulus är ett spel som är starkt baserat på de sociala aspekterna. Samarbeten med andra citizens, såväl svenska som utländska krävs för att vårt land ska frodas. Möjligheterna är oändliga i vPopulus och nu på söndag den 14 Juli runt lunchtid öppnas världen.
!OBS! Detta är inte ett renodlat pay-to-win spel. Visst kan man ge sig själv fördelar med att punga in riktiga pengar i spelet, men detta är för att spelet fortsatt ska kunna vara möjligt att utvecklas för skaparna. !OBS!

Jag delar detta på så många ställen som möjligt nu innan världsstart i ett tappert försök till att värva landsmän så att vSverige ännu en gång kan bli ett land som kan vara med & påverka vVärlden & ändra kartan till vår fördel.

Har satt upp ett ödmjukt mål med att bli minst 20 citizens innan uppstart nu på söndag.
Ni är varmt välkomna att göra mig sällskap i den officiella chatten för Vpopulus Sweden om ni har frågor kring hur spelet fungerar eller bara tjöta lite strunt. Inget krav men det är därigenom den snabbaste & lättaste kontakten sköts med landsmän & resterande av världen.

Länk: https://discord.gg/fXnwXJZ

MVH CHvonElling