Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Akklokk

#1
Events / Krigsspelsrum på Gothcon?
16 februari 2023 kl. 07:19:51
Är ngt dylikt planerat? Borde väl vara enkelt fixat annars antar jag?  :)
#2
Events / Spela Eastfront/Eurofront i Gbg?
18 juni 2013 kl. 14:04:05
Hej, har byggt upp ett litet sug för att spela ovan nämnda eminenta spel men är i den sorgliga situationen att diverse spelvänner inte är särskilt intresserade av längre spel och Ylva-gänget verkar mest sålda på Wif....  :down: Någon som känner sig manad att haka på? Är en hyfsat driven spelare men tror mig ha en rätt soft attityd till spelandet för övrigt  :)
#3
Shopping / Bockar
4 oktober 2010 kl. 19:40:51
Vi ska sätta upp en omgång Eurofront i dagarna :D Problemet är bara att vi måste fixa ett STORT bord till dess, som gärna får vara ihopfällbart. Någon som har koll på om det finns någon här i staden (Gbg) som kränger bockar man kan stapla spånskivor på?
#4
Events / I have a dream... (Gbg)
23 augusti 2010 kl. 12:37:40
...eller tja, i vart fall 2 spel som jag inte har spelat som man gärna skulle få till; Eurofront och Empires in Arms (av uppenbara skäl... :wink: ). Nu flyttar jag till Göteborg nånstans i september så funderingen är om någon/några är intresserade av att kriga (lite egalt vilket av spelen)?
#5
Boxen / WW1-flygsimulator?
24 mars 2009 kl. 08:33:12
Går runt med lite nostalgiskt sug efter ovanstående. Var frenetisk RedBaron-spelare när det begav sig på det svunna 90-talet, men skulle kanske vilja ha något som lite bättre kan dra nytta av en något ökad datorkraft. Någon som har koll om något dylikt finns?
#6
Boxen / Krig i Eskilstuna?
20 november 2008 kl. 12:30:58
Jag flyttar till nämnda stad i veckan och min stora undran är huruvida det dväljer sig någon krigspelare i dom trakterna (i o m att jag är från Norrland så är allt under 10 mil nästgårds  :D )?

Spelar det mesta, förutsatt att det inte är allt för mastodontnördigt (när förvisso en liten dröm om att få ihop ett parti Empires In Arms/ alt. Eurofront, men vi får se) och är på det hela taget ganska trevlig dessutom (något partisk källa förvisso...).
#7
Andra världskriget / Setup-fråga Eastfront 2nd ed
31 oktober 2007 kl. 19:49:04
Är det någon som listat ut hur man skall göra uppställningen vid Barbarossa som ryss (free deployment)?

I scenariot står det "[Soviets] deploy all Military District Units [MDU] in frontline hexes", men den enda definitionen på MDU:er jag kan hitta är den historiska uppställningen där flertalet inte står vid fronten. Så vilka enheter måste vara vid fronten i den här versionen?

(Skrev liknande fråga på CG:s forum, men det verkar något dött dessvärre.)
#8
Shopping / Empires in arms köpes
30 september 2007 kl. 18:59:13
Någon som kan tänka sig att avyttra sagda spel? Jag bor i Umeå men kan naturligtvis tänka mig att betala frakt om så krävs. Iom att jag på egen hand konsturerat en spelplan (blev faktiskt riktigt bra och ffa något mer färglatt) så är jag mest intresserad av att markörerna är i gott skick.

[/b]
#9
Andra världskriget / Regelfundering Europe Engulfed
19 september 2007 kl. 17:30:35
Hur har ni löst frågan om vilken bonus försvararen får i strid där olika bonus utgår mot delar av anfallarens trupper (exempelvis då ett anfall mot en provins dels kommer över en flodgräns och dels kommer över en landgräns). Reglerna säger ju att man får bonus mot de som korsade floden, men det ger ju samtidigt att försvaren borde få bestämma vilken del av trupperna han skjuter mot. Så kör vi nu, men det känns ju ngt inkonsekvent med tanke på att det alltid annars är den som blir påskjuten som bestämmer vilka som stryker med. Några listiga lösningar?