Forumnyheter:

SMF - Just uppdaterat!

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Meddelanden - Hannes

#181
Kan nog tänkas att man dyker upp!
#182
Events / SV: Blippspel Galore 2015
2 februari 2015 kl. 10:20:27
Sjukt trevligt, som vanligt. Fick ihop en ganska bra blandning med spelsessioner:

Labyrinth
The Tide at Sunrise
Hannibal
Quartermaster General
Gothic Invasion

Lite nyfiken på hur det gick i GoT på lördagen förresten? Verkade som det såg bra ut för Roger när jag kikade...
#183
Events / SV: Blippspel Galore 2015
18 december 2014 kl. 14:17:10
Kommer förstås också, förmodligen med Alexander i släptåg. Sällar mig också till gruppen som gärna spelar Fire in the Lake. Själv har jag också ett Cuba Libre som jag nog lika gärna spelar.

Andra spel jag gärna hittar motståndare i är Pax Baltica och 1989: Dawn of Freedom.
#184
Events / SV: BorCon (aka BSK)
25 september 2014 kl. 19:16:55
Citat från: Delirium skrivet 25 september 2014 kl. 14:10:21
Å andra sidan är det knappt några arrangemang anmälda i någon kategori (förutom något obskyrt western-kortspel?).
Nu vet jag inte hur sarkastisk du är, men det obskyra western-rollspelet är det jag och Alexander som står för  :P
#185
Events / BorCon (aka BSK)
25 september 2014 kl. 11:24:38
Minns att det viskades om att det skulle bli nåt krigiskt arr i Borås nu till allhelgona. Än så länge verkar det inte ha dykt upp något på deras hemsida: http://bsk.sverok.net/.

Om jag inte minns fel så var det Roger som var involverad i lite lösa planer. Han kanske har nåt att tillägga? :)
#186
Känner att det är dags att tillkännage sin avsikt att medverka. Jag, Alexander G (pastorn här på forumet) och en ung herre vid namn Didrik dyker upp och har inga direkta planer. Förstår att det är sent nu och många av er har redan spikat helgen - i allra värsta fall så sitter vi i ett hörn för oss själva och spelar kortspel eller nåt, så är det ändå inte bortslösad tid  :).
#187
Värt att påpeka: man måste vara amerikan eller britt för att ha en Kickstarter-kampanj. Dock finns åtminstone fundedbyme.com som alternativ.
#188
Jag hoppar gärna på något större, om Björn, Roger eller nån annan planerar något ;). Blev ju inte så mycket i den vägen på LinCon.

Vårt parti av War of the Suns förra året var väl lite halvlyckat, men om jag och Alexander hade spelat något annat än japanerna istället hade det nog funkat bättre.
#189
Nyheter & feedback / SV: Presentera dig!
7 maj 2014 kl. 22:55:11
Tja!

Hannes Sörensson, bor i Göteborg. Gammal kumpan till Alexander här ovan. Har spelat spel i massa olika grupper, men tycker att de människor jag träffat via krigsspels-arrangemang som Blippspel Galore, Friendly Fire och liknande har varit de trevligaste och lättaste att spela med. Var absolut nybörjare på typiska heagonblippspel innan det senaste året och även om de taktiska och strategiska nyanserna i de spelen fortfarande undgår mig till stor del så har den tidigare nämnda excellensen hos motspelare gjort att det ändå känts hanterbart och givande.

Ser fram emot att faktiskt få interagera med folk här på forumet efter att ha lurkat i ett år ungefär. Framtiden ser ljus ut. Ses på LinCon! :)